• OVLAŠTENI ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad

Plesna produkcija LIW-a

08.11.2014.

Plesna grupa Češke Besede Rijeka "Lost In Wonderland" nadmašila je sva očekivanja u subotu 08.11. na svojoj prvoj produkciji u novoj školskoj godini pod nazivom "S one strane ogledala". Program se, kao i obično, odvijao u dva dijela s pauzom za degustaciju kolača.

Izvedeno je tridesetak plesova s trinaest potpuno novih koreografija. Veliki je uspjeh nastup male grupe s četiri plesa. Radi se o sedamnaest djevojčica od kojih je sedam vrtićke dobi i koje su u dva mjeseca savladale četiri zahtjevne koreografije i uspješno ih odradile na pozornici.

Nastup starijih djevojčica bio je nezaboravan. Velika izražajnost lica i pokreta, puno teških plesnih elemenata, lakoća i radost u izvedbi, ono je što krasi naše LIW-iće i zbog čega smo ponosni na njih. Rezultat je to treninga tri puta tjedno, koji nisu prekidani ni tijekom školskih praznika, velikog rada i entuzijazma njihovih voditeljica Vladimire i Snješke i ogromne podrške roditelja.

Upravo zahvaljujući roditeljima i šivačkoj postrojbi na čelu s Anom Radoja, plesačice su i ovaj put dobile nove kostime.U suradnji s Doris Perčulija, dugogodišnjom voditeljicom plesne grupe "Tancurice" iz Čavli, LIW je ovu produkciju obogatio izvedbom tradicionalnog irskog plesa.

Do sljedeće produkcije, planirane za Valentinovo, LIW-iće čeka gostovanje u ČB Jazvenik, nastup na Korzu u sklopu Adventa u Rijeci, Božićna zabava… 

  • Galerija slika

Donatori

Jednota Savez Čeha u Republici Hrvatskoj Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske Grad Rijeka Primorsko-goranska županija Vlada RH Vláda ČR
TOP

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.