• OVLAŠTENI ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad

Godišnja skupština Češke besede Rijeka

19.03.2016.

Redovna godišnja skupština Češke besede Rijeka odvijala se je u subotu 19. ožujka 2016. Godišnja skupština ove godine nije bila izborna. Prisutni su čuli izvještaj o aktivnosti u proteklom godišnjem razdoblju, financijski izvještaj i izviješća voditelja skupina: pjevačke, plesnih i redakcije za informiranje i web stranicu. Izneseni su planovi za nastupajuće razdoblje, kako iz područja kulture, tako i planovi vezani az održavanje i dovršenje prostora u Češkom domu TGM. izvještaji i programi su bili jednoglasno usvojeni. Tokom diskusije mogao se je čuti poziv svim članovima da pišu u informacijski bilten Naša riječ.

Kao gost se je za riječ javio novi tajnik Saveza ČEha u RH Ivan Vrbicky, koji je izrazio svoje oduševljenje radom ČB Rijeka i izgledom Češkog doma, te nadu u dobru suradnju Saveza i riječke besede u budućem razdoblju.

U zabavno-kulturnom programu nastupila je pjevačka skupina ČB Rijeka Nostalgija i folklorne plesne skupine Raček najmlađi, srednji i stariji.

  • Galerija slika

Donatori

Jednota Savez Čeha u Republici Hrvatskoj Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske Grad Rijeka Primorsko-goranska županija Vlada RH Vláda ČR
TOP

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.