• OVLAŠTENI ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad

SuperLIW produkcija

21.02.2015.

Članice mlađe i starije dječje plesne skupine ČB Rijeka su u subotu 21. veljače, za svoje roditelje, prijatelje i ostale goste, priredile nezaboravnu večer plesa i glazbe.

Odmah na ulazu posjetitelji su dobili kokice kao iznenađenje. U sali su uz stolice bili postavljeni i stolovi tako da ih mogu odložiti dok plješću i navijaju, a toga je bilo puno. Znate kakvi su roditelji, misle da su njihova djeca najbolja.

Nakon uvodnog predstavljanja svih plesnih zvijezda, skupu se obratila predsjednica Besede gđa. Fanika Husak. Pozdravila je prisutne i između ostalog zahvalila roditeljima što su doveli djecu u našu Besedu i naš Dom. Ovako sretna i zadovoljna djeca unose život u naš rad i aktivnosti i djeluju poticajno i na ostale članove Besede. To se isto tako odražava i na živost lokalne zajednice jer večina djece je s područja MO Pehlin gdje je Češki Dom smješten.

Plesalo se puno i lijepo, uz stare i desetak novih koreografija, za svačiji ukus ponešto. U pauzi su se razmjenjivali dojmovi i jeli kolači. Nakon produkcije se javilo i nekoliko kandidata za upis u plesnu grupu, s tim da će neki morati pričekati jer nemaju niti četiri godine.

Kao posebnost ove produkcije moramo spomenuti krasnu scenografiju koju su osmislile i izradile Vladimira Marinković, Maja i Matea Ružička.

Sljedeća produkcija je planirana za šesti mjesec, a u međuvremenu se Raček priprema za svoj folklorni nastup na izbornoj skupštini Besede.

Donatori

Jednota Savez Čeha u Republici Hrvatskoj Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske Grad Rijeka Primorsko-goranska županija Vlada RH Vláda ČR
TOP

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.