• OVLAŠTENI ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad

Plesna produkcija "S one strane duge"

06.06.2015.

U subotu 06.06. u šest navečer održana je dugo najavljivana i očekivana plesna produkcija grupe Lost In Wonderland Češke besede Rijeka.

Zadnja samostalna priredba u ovoj školskoj godini pokazala je da su djeca marljivo radila i da su u stanju odraditi ne jedan, nego ako treba, dva cjelovečernja programa. Produkcija se odvijala u paklenoj atmosferi ne samo zbog žestokog ritma nekih koreografija, već i radi tridesetak celzijevih stupnjeva u hladu.

"S one strane duge" je bila najšarenija produkcija do sada u smislu scenografije, kostimografije i koreografije. Dugine boje razlijevale su se s plesača na pozornicu u salu i dalje u hol u male ruke pune šarenih balona.

Ono što moramo posebno spomenuti je zajednička izvedba plesova iz filma "Annie", nastup najmanjih s koreografijom na glazbu iz play station igrice "Super Mario" i posebno dojmljivog plesa "Flash Light".

Uvijek blagonaklona publika i ovoga puta se pokazala i svojim aplauzima pružila podršku i odobravanje malim i velikim plesačicama.

Sljedeći vikend najmlađa grupa Račka nastupit će u Kaptolu na priredbi "Naše jaro", a njihove starije kolegice u riječkom ZTC-u u programu povodom završetka školske godine za sve školarce u gradu.

Donatori

Jednota Savez Čeha u Republici Hrvatskoj Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske Grad Rijeka Primorsko-goranska županija Vlada RH Vláda ČR
TOP

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.