• OVLAŠTENI ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad

Maškarana zabava u Češkom domu TGM

14.02.2015.

Češka beseda Rijeka je kao i svake godine organizirala maškaranu zabavu koja je bila, kao i uvijek, izvrsno posjećena. Redovni su posjetitelji članovi Češke besede i njihovi gosti, susjedi i poznanici a neizostavna je i velika grupa maskiranih pripadnika riječke Udruge tjelesnih invalida. Bez obzira da li su bili pod maskama ili "u civilu" gosti su se i ove godine izvrsno zabavljali pri živoj glazbi, plesu srdaca i bogatoj tomboli.

Sve maske su bile zanimljive, bio je to vatromet boja i oblika, natjecanje u inventivnosti, originalnosti i domišljatosti. Pažnju su plijenila npr. dva cvijeta fuksije ili sultan sa sultanijom, a najviše zasigurno ljupka trinaestomjesečna neumorna pčelica koja dugo u noć nije pokazivala znake umora.

Zabava se je odvijala 14. veljače, dan uoči završne manifestacije Međunarodnog riječkog karnevala – tradicionalne povorke maškara i alegorijskih kola riječkim Korzom.

  • Galerija slika

Donatori

Jednota Savez Čeha u Republici Hrvatskoj Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske Grad Rijeka Primorsko-goranska županija Vlada RH Vláda ČR
TOP

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.